Windows vs Linux

Daarom kiezen voor Windows hosting

Wij bevelen u een Windows webhosting pakket aan bij bijvoorbeeld het gebruik van ASP server side scripting. Gebruikt u als database Microsoft Access database dan kiest u voor een Windows hosting. MySQL kan op verzoek ondersteund worden op een windows shared hostingpakket. Het is echter gebruikelijker om dan te kiezen voor een Linux hostingpakket. Ftp toegang, HTML en JavaScript wordt zowel door Windows als door Linux ondersteund. Onderstaand een tabel om uw keuze te vereenvoudigen. Registreer of verhuis uw domeinnaam en bestel direct online uw hostingpakket
 

 Linux versus Windows
 Specificatie   Linux  Windows
 FTP toegang
 HTML & Javacript
 CGI
 Perl
 ASP, ASP.net
 PHP
 Access database
 MS SQL Server
 mySQL database Op verzoek

Beveiliging

Beveiliging is belangrijk voor een shared hosting server. Veel mensen zullen redetwisten over welk systeem veiliger is. Linux of Windows? De realiteit is echter dat zowel Linux als Windows veiligheidsproblemen hebben. Beveiliging is aan de orde van de dag en is belangrijk op hosting service niveau als ook op operating system (OS) niveau. IN heeft kwalitatief zeer kundige systeembeheerders die continue van de laatste veiligheidsisues op de hoogte zijn. Zij zorgen ervoor dat ongeacht Linux of Windows u ervan uit kan gaan dat de servers veilig zijn. 

Windows hostingpakket bestellen

Klik hieronder op een van de links voor meer info over een hostingpakket. Wilt u direct een domeinnaam aanvragen of verhuizen en een bijbehorend Linux hosting pakket bestellen, klik dan hier.

IN Nederland bv KvK: 09177739
Impact 75
6921 RZ Duiven Support: support@in.nl
IN bvba BTW: BE0894.197.963
Excelsiorlaan 15 E-mail: support@in.be
B-1930 Brussel