SSL Certificaten

Secure Socket Layer (SSL) Certificaten

Bezoekers van online shops verwachten een beveiligde omgeving voor hun betalingstransacties. De Secure Socket Layer (SSL) protocol is de universele taal voor het coderen van informatie en wordt gebruikt door miljoenen servers voor het beveiligen van online transacties. Een SSL certificaat zorgt voor de gewenste online beveiliging van uw intranet, extranet, shop of website en boven alles zorgt het voor een vertrouwd gevoel bij de online consument.

Een SSL certificaat tot 256-bit kunt u bij ons zeer snel bestellen en ontvangen (gemiddeld binnen 10 minuten). IN is reseller van Secure Business Services en Geotrust voor hoogwaardige SSL certificaten.

Wij bieden u onder andere de onderstaande SSL certificaten aan:

 SSL certificaten
 Type SSL  IP adres  Prijs p/j
 Geotrust Quick SSL € 100,-


99% browser compatibiliteit

De geleverde SSL Certificaten worden door 99% van de hedendaagse computers, (lees ook browsers) als vertrouwd beschouwd. Tevens is het Quick SSL Premium Certificaat compatible met de meest gebruikte mobiele systemen.Neem contact op met een van onze accountmanagers voor een persoonlijk advies welk SSL certificaat het beste bij u past.

Wat is SSL?

SSL staat voor Secure Sockets Layer en is de meest gebruikte manier voor het aangaan van beveiligde electronische transacties op het internet. De methode gebruikt publieke sleutel cryptografie om beveiligd de sessiesleutel te genereren en uit te wisselen. De sessiesleutel wordt gebruikt voor symmetrische versleuteling. Gegevens die worden verstuurd zijn op deze manier dus niet leesbaar voor derden en kunnen niet onderschept of gewijzigd worden. Met een SSL Certificaat kunnen bezoekers veilig online transacties uitvoeren en gegevens versturen.

De SSL-functies in een webserver kunnen niet gebruikt worden zonder een servercertificaat is aangekocht en configureerd voor de website. De installatie van een SSL is zeer eenvoudig, doordat SSL bij de belangrijkste browsers en web servers standaard geïntegreerd is. Na installatie van een digitaal SSL certificaat of server is de SSL beveiliging al in werking gesteld.

Waaruit bestaat een certificaat?

Een certificaat is een speciaal tekstbestand dat twee delen bevat : een deel leesbare tekst dat informatie bevat over de eigenaar, de uitgever van het certificaat, etc. en een tweede versleuteld deel (niet leesbaar voor mensen) dat de digitale handtekening bevat en een publieke sleutel van de certificatie authoriteit. 

Hoe Server IDís (SSL certificaten) werken:

Een klant gaat naar uw site en bezoekt een beveiligd URL: een pagina die met een Server ID beveiligd is (dit is te zien aan de URL die begint met “https:” in plaats van alleen “http:” of door een bericht van de browser.
De server antwoord automatisch door the bezoeker uw digitale certificaat te sturen, wat de authentieke identificatie van uw site is.  De web browser van de bezoeker genereert een unieke “session key” om alle communicatie te coderen.
De browser van de bezoeker codeert de “session key” met de “public key”, zodat alleen uw site the session key kan lezen. De bezoeker ziet, afhankelijk van de soort browser, een sleutel icoon of een slot die dicht gaat, wat aanduidt dat de sessie veilig is.
Een veilige sessie is op dat moment gerealiseerd – alle communicatie wordt op dat moment gecodeerd en kan alleen gedecodeerd worden door de twee betrokken partijen van de sessie. Het neemt slechts enige seconden in beslag en vereist geen enkele actie bij de gebruiker.

Waarom is de prijs voor SSL certificaten bij IN goedkoper dan rechtstreeks bij de leverancier?

IN koopt grote hoeveelheden rechtstreeks in bij de leverancier. Hierdoor wordt er scherp ingekocht en worden er hoge inkoop kortingen verkregen. IN neemt genoegen met een laag marge, waardoor we lagere prijzen kunnen hanteren dan gebruikelijk in de markt.

IN Nederland bv KvK: 09177739
Impact 75
6921 RZ Duiven Support: support@in.nl
IN bvba BTW: BE0894.197.963
Excelsiorlaan 15 E-mail: support@in.be
B-1930 Brussel