Dedicated servers

Huur een managed of unmanaged eigen dedicated server

Bij dedicated hosting wordt een server van IN ingezet, die u huurt op basis van een maandelijks tarief. De prijs is afhankelijk van de systeemconfiguratie, de mate van Service Level Agreement, beheer (managed of unmanaged) en looptijd van contract.

IN heeft meer dan 10 jaar ervaring met het hosten en beheren van dedicated HP servers. Of u nu zelf een dedicated server wilt beheren of u wilt het beheer van een dedicated server uitbesteden aan professionals, u kunt ervan uitgaan dat het in handen van IN goed geregeld is.

Betrouwbaarheid servers
Belangrijkste ingrediënten voor een betrouwbare dedicated server zijn: betrouwbare hardware, betrouwbare software en een systeembeheerder met verstand van zaken. Door de jarenlange positieve ervaringen met HP servers heeft IN er bewust voor gekozen dit merk als standaard te hanteren. Het is niet voor niks dat we met onze Service Level Agreements hoge zekerheden kunnen geven.

HP Proliant DL120 G7


Deze dedicated HP server is een prestatiegerichte dedicated server met volledige root access en lokale mailserver of gebruik van het IN mailcluster. Betrouwbare server, veel prestatie en lage kosten. Deze server is ideaal voor professionele IT-ontwikkelaars en webhostingbedrijven in combinatie met een reseller account.

Voor website eigenaren die één of meerdere sites op een eigen dedicated server willen hosten is deze HP server in combinatie met één van onze uitgebreide service level agreements een zeer betrouwbare oplossing. Een voorbeeld configuratie van een dedicated server hieronder.

 Prijzen en kortingen:
 Contractperiode  Eenmalig  Maandelijks
 12 maanden  € 100,00  € 179,95
 24 maanden  € 100,00  € 119,95
 36 maanden  € 100,00  € 89,00

 Meerprijs installatie van Windows 2008 Server STANDARD edition in plaats van Linux OS (Debian) bedraagt slechts € 30,- per maand. 

* Meerprijs 500GB HDD in plaats van 250GB HDD bedraagt €10,- per HDD per maand.
** Data boven de inbegrepen hoeveelheid is €0,75 p/GB.
*** Control panel e-synergy is alleen mogelijk vanaf SLA 4 
 
 HP Proliant DL120 G7 3,1 Ghz
 Specificaties
 Server:  HP Proliant DL120G7
 Processor:  Quad-Core Intel Xeon
 (3.1GHz, 8MB cache)
 Geheugen:  4 GB DDR3
 Harde schijf:*  2 x 250 GB SATA
 Raid:  1, hardwarematig
 Dataverkeer:**  Maandelijks 50 GB (uitbreidbaar)
 Software:***  E-synergy / eigen control panel
 Best. systeem:   Linux OS, Debian
 IP adressen:  2 (op aanvraag uitbreidbaar)
 Support:  SLA 0

Overige opties
 • Meerprijs hardware matige raid controller (RAID 0,1,5) inclusief installatie bedraagt € 500,- eenmalig.
 • 10GB Back-up ruimte op externe back-up server bedraagt € 10,- per maand. 
   
 • Dataverkeerabonnementen

  Standaard is bij elke dedicated server per maand 50 GB dataverkeer verbruik inbegrepen. Wanneer u veel verkeer heeft van en naar uw server kunt u optioneel een extra dataverkeerabonnement afsluiten waardoor u een lagere prijs per GB betaalt voor het eventuele meerverbruik. Lees verder op pagina:  extra dataverkeer abonnementen

  Service Level Agreement (SLA)

  Bij afname van een dedicated server bij IN wordt er glashelder afspraken gemaakt over de beschikbaarheid van de server, de storing- en escalatieprocedures in de vorm van een SLA (Service Level Agreement). 
  Een server wordt standaard, zonder meerprijs, met een service level 0 (SLA 0) afgeleverd. Klik op de onderstaande link voor een uitleg van de SLA mogelijkheden.
   Service Level Agreements 

  Control panels

  Vanaf service level 0 tot en met 3 is het mogelijk de server uit te rusten met een door IN te leveren controlpanel. "Provider" levert tegen een eenmalige meerprijs een OS afhankelijk controlpanel. Voor Linux OS is dit DirectAdmin, eenmalige kosten € 89,-. Voor Windows (Microsoft) OS is dit Helm, eenmalige kosten € 600,-. Indien u zelfstandig beheer voert over de server (vanaf service level 0 tot en met 3) kunt u er ook voor kiezen om een door uzelf aan te schaffen controlpanel te installeren.

  Meer informatie / offerte aanvragen

  Graag maken wij voor u een offerte die aansluit bij uw specifieke wensen. Heeft u vragen over onze dedicated server producten en diensten neemt u dan contact op met één van onze accountmanagers.
   

  IN Nederland bv KvK: 09177739
  Impact 75 Fax: +31 (0)707700901
  6921 RZ Duiven Support: support@in.nl
  IN bvba BTW: BE0894.197.963
  Excelsiorlaan 15 E-mail: support@in.be
  B-1930 Brussel