Overige diensten

IN biedt u naast het reguliere aanbod ook aanvullende producten en diensten. Zo bieden wij u onder andere SSL certificaten en losse IP-adressen aan.

Technische ondersteuning nodig?

Naast de gratis support (ondersteuning) op onze producten of diensten kunt u ook aanvullende technische kennis op uurbasis bij IN inhuren. Zo kunnen wij u nog beter ondersteunen bij bijvoorbeeld het maken van een script, online shop of andere programmeer werkzaamheden.  En is de kennis niet aanwezig bij ons team, dan kunnen we u in de meeste gevallen in contact brengen met een van onze partners. IN heeft met haar reseller-partner netwerk legio contacten voor diverse internet diensten. Goede contacten die we graag met u als klant delen. Zo kunnen wij u in contact brengen met reclamebureaus, communicatiebureaus, zoekmachine bureaus, internet marketing bureaus, website bouwers, programmeurs, online shop en online betalen leveranciers etc. Aarzelt u dus niet om contact op te nemen.Nieuwe producten en diensten

IN biedt hoge kwaliteit diensten aan. Voordat een nieuwe product of dienst door IN aangeboden wordt, is deze uitgebreid getest. Op dit moment zijn we druk bezig met de ontwikkeling van enkele nieuwe diensten. Wij houden u uiteraard op de hoogte via onze e-mail nieuwsbrief. Bent u nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief en wilt u op de hoogte blijven, meldt u dan hier aan.
IN Nederland bv KvK: 09177739
Impact 75 Fax: +31 (0)707700901
6921 RZ Duiven Support: support@in.nl
IN bvba BTW: BE0894.197.963
Excelsiorlaan 15 E-mail: support@in.be
B-1930 Brussel