Netwerk informatie

Datacenter in Nederland en BelgiŽ


IN maakt voor de huisvesting van haar gehoste omgeving gebruik van zeer hoogwaardige datacentra in Nederland (Arnhem) en België (Diegem nabij Brussel).

Veiligheid van het serverpark staat bij ons voorop. De datacentra voldoen dan ook aan de hoogste eisen op het gebied van
  • fysieke beveiliging;
  • electronische en visuele toegangscontrole;
  • stroomvoorziening en noodstroom;
  • branddetectie en brandbestrijding;
  • klimaatcontrole en
  • remote hands
Het netwerk van IN is geheel dubbel uitgevoerd (full redundant) en via twee core-routers aangesloten op meerdere netwerken.

IN heeft peeringsovereenkomsten met de belangrijkste internationale providers en is voor het transitverkeer aangesloten op een groot aantal telecom aanbieders.

Naast de redundant uitgevoerde datacenter in Arnhem heeft IN in Nijmegen, in Amsterdam (Telecity2) en in Duiven, compleet andere netwerken een derde nameserver, meerdere (mail)fallback servers en andere netwerkapparatuur zoals monitoringtools staan. Verder wordt het netwerk 24/7 gemonitord. Hierdoor is IN optimaal bestand tegen storingen.

Datacenter Nederland (Arnhem)


Het Nederlandse IN datacenter bevindt zich in Arnhem, Gelderland. Het datacenter wordt professioneel beschermd tegen infiltratie, brandgevaar en stroomuitval. IN heeft een strikte toegangspolicy waarbij aleen genodigde 24/7 (onder toezicht) toegang krijgen tot de serverruimtes. Het netwerk van IN is geheel dubbel uitgevoerd en via twee core-routers aangesloten op meerdere netwerken (Netlogics, BIT, ISP Services, BIT, NDIX, NL-IX, Open Peering en NL-Transit). Verder is er een verbinding met de volgende INternet Exchanges: AMS-IX, NL-IX en NDIX.
Meer info locatie Nederland 

Datacenter BelgiŽ (Diegem)


Het Belgische IN datacenter bevindt zich in Diegem. Het datacenter beschikt over een eigen multihomed redundant netwerk, volledig opgebouwd uit Juniper en Cisco materiaal. Wij zijn onder andere aangesloten op volgende transit-providers: 2x 1Gbit Level(3), 1x 1Gbit MCI/Verizon en 1x 1Gbit CogentCo.
Peeringpunten: 1x 1Gbit AMS-IX, 1x 1Gbit FreeBIX en 1x 1Gbit Proximity. 
Tevens beschikken wij over een volledige ring in Dark Fibre tussen InterXion Zaventem, Verizon Diegem, Level(3) Evere en LCL Diegem. 
Meer info locatie België 


Overige bezoekers bezochten ook de pagina's:

IN Nederland bv KvK: 09177739
Impact 75 Fax: +31 (0)707700901
6921 RZ Duiven Support: support@in.nl
IN bvba BTW: BE0894.197.963
Excelsiorlaan 15 E-mail: support@in.be
B-1930 Brussel